Agrarisch

Heida Verzekeringen spreekt de taal van de agrarische sector en is door jarenlange ervaring specialist in deze branche. Wij staan u graag bij in het beheersen van uw risico’s welke u en uw agrarische onderneming loopt.

De juiste verzekeringen voor uw agrarische bedrijf in Fryslân

Persoonlijk verzekeringspakket

Het Agrarische pakket kent verschillende verzekeringsoplossingen die ontwikkeld zijn voor uw specifieke en persoonlijke agrarische activiteiten. Het pakket wordt op maat voor u samengesteld op basis van de activiteiten die in uw onderneming plaatsvinden.

Het Agrarische pakket is speciaal ontwikkeld voor:

  • Veehouders
  • Akkerbouwers
  • Hoveniers
  • Loonbedrijven

 

Samenwerking met FGD Diensten

Heida Verzekeringen werkt samen met FGD Diensten en FGD Assuradeuren. FGD Diensten beschikt over agentschappen van meer dan vijftien verzekeraars, terwijl aan FGD Assuradeuren door een vijftal verzekeraars volmacht is verleend. FGD Assuradeuren heeft zelf verschillende verzekeringsproducten ontwikkeld met een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Omdat FGD over volmachten beschikt, kan zij de verzekeringsaanvragen zelf behandelen, accepteren en verwerken. Ook een schade wordt volledig door FGD zelf behandeld en afgewikkeld. Vanwege deze voordelen zal Heida Verzekeringen, wanneer dat voor u passend is, vaak kiezen voor een volmachtproduct van FGD Assuradeuren.

 

Klantenservice

Afspraak maken

Bel mij terug

Schade melden
Wijziging doorgeven
 
“kantoor
Kees Heida
Balthasar Bekkerwei 70
Postbus 2010
8901 JA Leeuwarden
06 – 12 58 55 10
kees@heidaverzekeringen.nl
 
logo_FGD KiFiD_logo AFM_logo
LinkedIN